Čupava i bez šminke- pogledajte fotografije KIM KARDAŠIJAN nakon što se probudila

Ne zna se broj pesama u kojima je opevana Kim Kardašijan, što u Srbiji, što u regiji, što u svetu. I peva se uvek o njenoj atraktivnosti, seksipilu, lepoti. Sad je odluičila da nas počasti (ne)viđenim fotkama bez šminke i sa raščupanom kosom i pokaže da je i ona samo jedna obična žena koja se ne razlikuje previše od bilo koje druge, već da je samo često namontirana tip-top zbog prirode posla.

Foto: Printscreen/Instagram

Kim Kardašijan je obožavaocima dala na uvid retki nefiltrirani izgled tokom svoje jutarnje rutine i priprema za novu epizodu porodične rijaliti sapunice. Tokom još jedne u nizu višegodišnje sage o Kardašijankama otkriveno je da, dok se kuća Kloe Kardašian još gradi, Kim pušta mlađu sestru i Tristana Tompsona da vežbaju u njenoj teretani. Kim je sišla da im se pridruži u neobičnoj i za teretanu neprimerenoj odeći – dugačkom, pufnastom bademantilu (ili bi barem to trebalo da bude) do članaka, plus bez šminke i uglađene kose.

Fanovi do sada nikada nisu videli celokupni jutarnji ritual najpoznatije Kardašijanke. Scena je bila redak pogled na Kim bez šminke, iako je nekoliko puta viđena u izdanju pre nego što je “dohvate” frizeri i šminkeri.

Foto: Printscreen Twitter

Kim u ovoj epizodi silazi da se pridruži Kloi i Tristanu u teretani sa svojom decom Psalmom i Čikagom, a tamo je i Kanje Vest da naslednike povode u školu.

“Upravo sam se probudila i dani kada ih on vodi u školu su mi olakšani jer će on sam obaviti deo posla oko dece. Sada se smenjujemo ko će ih ujutru da voditi u školu”.

I dok se Kim i Kanje malo vole, malo više mrze, malo komuniciraju oko dece, a malo više pljuju preko medija, sve je to, valjda, u rok službe i popularnosti njihovog rijalitija.

Sad je Kim još odlučila da skine “masku” s lica i fanovima pokaže prirodni izgled, pa kada se to spoji sa njenom novom misijom oslobađanja pogrešno osuđenih zatvorenika, možemo da zaključimo da mama Kris radi odličan PR.

Društvene mreže su planule, a komentari kao kiša “sipali iz kabla”. Jedni su bili šokirani, drugi pozitivno iznenađeni njenom hrabrošću, odnsono šta god mislili pod tim pojmom u ovom slučaju, ali činjenica je da niko nije ostao imun. Još jedno, take a bow za mamu Kris i ideju.

“Bože, ne bih je primetio da prođe pored mene ovakva, pa najmanja sela po Srbiji imaju lepše domaćice od ove belosvetske starlete”, “Lako je njoj kad ima onoliko para da se namontira i nafraka, ali džabe, bez šminke ne liči ni na šta”, bili su neki od zaprepašćenih i ostrašćenih komentatora sa društvenih platformi.

Bilo je i onih koji su potpuno suprotno bili iznenađeni njenim izgledom bez mejkapa.

“Pa ona je u stvari lepa žena i bez šminke”, “Ovako je i lepša, kad stavi onu šminku kao lopatom izgleda prenapadno”, “Baš je slatka ovako, deluje prizmeno, simpatična skroz, mogla bi češće ovako da se pojavlje”, pisali su dalje.

A kako se vama čini Kim bez šminke?

Izvor: Blic (zena.blic.rs)