NAJZDRAVIJI NAPITAK ZA MRŠAVLJENJE I DETOKS ORGANIZMA

Rešite se kilograma uz pomoć napitaka za mršavljenje. Izaberite neki od preporučenih napitaka uz pomoć kojih rezultati ne bi trebalo da izostanu. Konzumiranjem ovih napitaka postići ćete efekat detoksikacijei tako ćete svom organizmu pomoći da se oslobodi toksina.

Foto: Pixabay

Za pripremu vam je potrebno 300ml vode, isceđeni sok pola limuna i jedna kašičica korena đumbira. Nakon što ste đumbir izrendali, dodajte ga zajedno sa isceđenim limunom u čašu mlake vode. Napitak ostavite da odstoji nekoliko minuta, a potom ga ispijte. Preporuka je da napitak popijete ujutru i to pola sata pre doručka i na prazan želudac.

Pored ovog, preporučujemo još jedan napitak uz pomoć kojeg možete da sagorite kalorije, ali to nikako ne znači da smete da se prejedate ili smanjujete fizičku aktivnost.

Banana šejk

Pomešajte bananu sa pola čaše soka od pomorandže i jogurta. Konzumiranje ovog napitka ima prednosti po vaše zdravlje, bogat je kalijumom, a dokazano topi kilograme.

Važna naopmena: Dijete se određuju od pojedinca do pojedinca i zato je potrebno konsultovati kvalifikovanog nutriconistu koji će napraviti uravnoteženi dijetalni plan koji zadovoljava potrebe određene osobe ili samostalno izraditi plan u skladu sa sopstvenim potrebama.