EVO KAKO DA IZNENADITE PARTNERA BEZ NEKOG POSEBNOG RAZLOGA

Bliži se neki vama kao paru važan datum ili želite partneru bez povoda da ulepšate dan ili veče, a niste sigurni šta biste mogli da kupite ili organizujete. Sitnice su jako bitne za uspeh veze, i one su dokaz da vam je i dalje stalo do partnera. Sitnica nije sinonim za poklon. Dokaz da mislite na nekoga i da ga volite može biti i zagrljaj bez povoda, podrška, komplimenti.

Foto: Pixabay

Romantična večera- uvek pravi izbor!

Uz svećice i čašu vina, vaša trpeza izgledaće spektakularno. Predlažemo vam da spremite više jela u malim porcijama, kako bi sve izgledalo lepše i potpunije. Na stolu obavezno ostavite poruku, napišite mu da ga volite i da ne prestajete da mislite na njega, papir umotajte i zavežite mašnicu.

Karte za koncert ili bioskop

Ako o nekom filmu ili koncertu priča već danima, eto prilike da ga iznenadite! Kupite karte, recite mu da se obuče u skladu sa ,,nekom” prilikom i očekujte osmeh na njegovom licu kroz par sati.

I naravno, trik koji 90% dama na svim forumima preporučuje (što znači iz iskustva), crveni/crni donji veš, prigušeno svetlo, nekoliko svećica i lagana muzika….

Flertujte bez prestanka. Ljudi često flertovanje vezuju za početak veze i srednjoškolske dane, ali bi trebalo to da čine redovno. Poljubite ga, pohvalite ga, kupite mu omiljenu čokoladicu. Svakodnevno partneru pokazujte da ga volite!