TOP 5 STVARI NA KOJE MLADE ZABORAVE NA DAN SVOG VENČANJA

Iščekivanje svadbenog dana pored sreće i ushićenosti, nosi sa sobom i dozu stresa. Svako taj dan priprema u skladu sa svojim obavezama, tako da tačno određen redosled ne postoji. Zbog svih obaveza, desi se da se prosto pogubimo među listama, rasporedima… Sreća pa imate kume, deveruše zato slobodno neki deo odgovornosti prebacite i na njih kako biste bile rasterećenije tog dana.

Foto: Pixabay
  1. SVE ZAPIŠITE

Sve što je potrebno da uradite dog dana, a postoji šansa da zaboravite usled višeg nivoa stresa zabeležite na papir. Na primer, potrebno je da nahranite psa. Osim tih svakodnevnih stvari, sve što vam je naophodno u restoranu, takođe zabeležite kako ne biste neki važan detalj smetnuli sa uma.

2. HRANA

Sigurno ćete pomisliti ko je gladan u 6 ujutru, ali razmislite ovako: ako ne jedete i ne pripremite se za ostatak dana, može da se desi da vam pozli kasnije u toku ceremonije. Ustanite sat do dva  ranije pre frizure i šminke, popijte kafu same sa sobom i obavezno doručkujte.

3. KONTAKT

Vrlo je važno da pri ruci imate brojeve telefona svih osoba koje su uključene u organizaciju venčanja. Predlažemo vam se vi ne bavite time, već vaša kuma na primer ili neka bliska drugarica. Odnosno, ako dođe do problema, da neko od njih može hitno da reaguje.

4. PUNJAČ

Shvatam da vam je mobilni telefon verovatno poslednji na pameti, ali nikad ne znate za šta može da vam zatreba. Kada pođete na šminku na primer, obavezno ponesite i punjač uz telefon kako biste ga napunili u slučaju da morate da obavite hitan poziv.

5. MAKE-UP

S obzirom na to da temperatura raste, a vi ćete ceo dan biti veseli i igrati sa gostima preporučujemo vam da iskoristite neke od  ovih trikova kako bi vam se šminka na licu duže zadržala. Tako da, ako same popravljate šminku na vašem važnom danu, učinite to na preporučen način, prateći trikove iz linka ispod:

SAVETI ZA POSTOJANU ŠMINKU TOKOM LETA