MIODRAG RADONJIĆ U EMISIJI CHIT CHAT: ,,Kritike su dobre da biste razmislili”

Jedan od najpoznatijih glumaca Miodrag Radonjić bio je gost ovonedeljnog izdanja emisije “CHIT CHAT” autora i voditelja Nemanje Kovačevića. 

 

Miodrag Radonjić, jedan je od napoznatijih glumaca današnjice, dolazi iz Beograda. Odrastao u umetničkoj porodici, i on sam nastavio je tim koracima. Diplomirani glumac popularnost je stekao kroz brojne serije i filmove, poput ,,Miris kiše na balkanu”, ,,Nepobedivo srce”, ,,Pevaj brate”, ,,Južni vetar”…

-Kritike su dobar za ovaj posao. Svaka kritika pogotovo ona dobronamera je tu da biste sagledali stvari, ali i da ih razumete, promislite. Nije nužno tu da biste je usvojili ili se trudili da ispravite to što kritikuju. Već da promislite. Mislim da je to suština, ili bar u glumi, da budete svoji. To je pitanje iskustva, da ne primas k srcu probleme koji se dešavaju, turbulentne situacijekaže glumac.

U razgovoru sa Nemanjom ispričao je kako reaguje na komentare, prepričao je i svoj odnos prema glumačkim ekipama sa kojim je sarađivao, angažovanjima i  gde u svemu ovome nalazi svoj balans i mir. Smatra da je mnogo važno, što i sam primenjuje, da svoj posao  ne promoviše kroz svoj privatni život već kroz svoj rad.

-Analitički pristupam svakom liku koji igram. Posle toga, puštam instinkt, da me povede igra. Važno je sa kime se ,,dobacujete”, odnosno ko su vam partneri. U odnosu na energiju publike, mi reagujemo ili se ponašamo. Zato je svaka predstava nova, koliko god da je to uvežbana igra koja će se završiti na isti način. Može uvek da bude drugačije iskustvo. Ne mogu da odgovorim da li mi je draži film ili pozorište, jer to su različite stvari- kaže Miodrag.

,,Južni vetar” stekao je veliku  popularnost koju Radonjić nije očekivao, stoga je najavio i prirpemu za drugu sezonu serije koja će biti ,,raskošna” kako je glumac opisuje.

U videu pogledajte šta je još Miodrag rekao Nemanji u emisiji “CHIT CHAT” koja se emituje nedeljom u 16h!