,,ZABORAVILA SAM KOLIKO JE LEPO KADA SI NAŠMINKANA” UČESNICA EMISIJE ,,MAKEOVER” IZNENAĐENA TRANSFORMACIJOM!

Danijela Jankelić (37) bila je gošća ovonedeljnog izdanja emisije “MAKEOVER” autorke i voditeljke Marije Petrović.

Odmah na početku Danijela ističe da želi upečatljiv izgled i ,,novo ja”. U tome su joj pomogle frizerka Tamara Jovanović i šminkerka Sanja Krunić. Malu transformaciju doživela je i voditeljka Marija, ona je uradila ruski manikir za koji je zaslužna Aleksandra.

,,Ne volim svoje obrve, retke su. Zaboravila sam kako je biti našminkan! Na primer, veštačke trepavice nisam koristila 10 godina. Volela bih pre svega da promenim frizuru, a stajling mi je manje bitan”- kaže Danijela.

Danijela dolazi iz Beograda i radi u dečijoj igraonici. S obzirom na to koliko Danijela želi ovu transforamciju, svi su su izuzetno potrudili. Prvi korak odradila je frizerka, ona je odlučila da kosu jednolične boje zameni pramenovima u dve nijanse. Šminkerka je izabrala nežan mejkap koji ističe Danijeline zelene oči. Da bi utisak bio potpun, Danijela je izbarala odgovarajuću gardarobu uz pomoć voteljke Marije koja je nepogrešivo odlučila šta Danijeli najviše pristaje.

U videu pogledajte da li smo ispunili očekivanja učesnice, i kako je izgledao njen finalni izgled u emisiji ,,Makeover” koja se emituje subotom u 16h! Ako vam se dopada ova transformacija u linku ispod možete pogledati koji saloni su učestvovali u Danijelinoj transformaciji.