NAJPOZNATIJI DIZAJNERI NA 34. FASHION SELECTION-U OD 15. DO 17. MAJA

Ovog proleća se Fashion Selection vraća u grad.

Foto: Modna agencija Select

Od 15. do 17. maja, u organizaciji modne agencije Select, u prelepom ambijentu Kristalne dvorane hotela Hyatt Regency, svoje nove kolekcije predstaviće najveća imena naše dizajnerske scene Suzana Perić, Zvonko Marković i Irena Grahovac, kao i publici takođe dobro poznati kreatori Nemanja Pantelić, Danijela Božić, Mirsada Bulić Čalaković, MB Contur, Dragana Gleđa, Dach Swim, Miss Hoodie.

Fashion Selection će 15. maja u 20h otvoriti Suzana Perić velikom revijom sa obećavajućom porukom Love Came Back. Heroine nove kolekcije Suzane Perić su doktorke i medicinske sestre, koje će u ovoj večeri neizmerne zahvalnosti za sve što su činile tokom pandemije virusa korona, skinuti bele mantile i ući u kreacije Suzane Perić.

Foto: Modna agencija Select

Modna agencija Select se uvek trudila da podrži i mlade dizajnere, one koji tek prave prve korake i grade karijere, tako da će prve večeri svoje modele predstaviti Ema Jeremić, Dunja Pavlović, Ognjen Vitorović, Milena Maričić, Ičigo Dizajn Studio i Kristina Bartuš.

Fashion Selection je prepoznatljiv i po revijama za najmlađe i tinejdžere, pa će prvog dana kao uvertira biti održan i Kids&Teen Fashion Selection sa nekoliko dečijih i teen modnih revija.

Drugi dan Fashion Selectiona će biti poseban po mnogo čemu. Na reviji Zvonko Marković powered by ASUS umetnički senzibilitet dizajnera publiku će odvesti u grčku mitologiju i stvoriti bajku o otmici Evrope, najlepše devojke koju je oteo bog Zevs, uz pomoć Posejdona i Afrodite.

Foto: Modna agencija Select

Ovo je godina u kojoj modna agencija Select slavi 20 godina postojanja. Taj značajan jubilej biće obeležen velikom retrospektivnom revijom “Prvih 20” koja će i zatvoriti 34. Fashion Selection, a atmosferu će dodatno zagrejati bend Gift nesvakidašnjim nastupom na pisti. Revija će biti emotivni podsetnik na velika manekenska imena, na čelu sa direktorom modne agencije Select Nebojšom Grnčarskim, koja su prethodnih godina prošla kroz agenciju i dala veliki doprinos razvoju modelinga u Srbiji, kao i dizajnera i brendova koji kroz Fashion Selection već 20 godina postavljaju standarde na srpskoj modnoj sceni.

Posle dvogodišnje pauze usled epidemije korona virusa, i u godini jubileja, modna agencija Select potrudila se da lestvicu modnih događaja u zemlji održi visoko, kako je publika, uostalom, i navikla.

IZVOR: Telegraf.rs