DRUGI ROĐENDAN HYPE PRODUKCIJE! HVALA VAM NA POVERENJU!

Pre tačno dve godine, 12.maja. 2020 godine, na medijskom nebu Srbije zasijala je još jedna zvezda, HYPE zvezda.

 

U ove dve godine, Hype televizija, Hype produkcija i Hype portal ostvarili su rezultate kojima mogu da pozavide i neke velike medijske kuće.

Pod dirigenstkom palicom najuspešnijeg producenta i menadžera na Balkanu Saše Mirkovića, Hype kolekriv gradi svoj put dobrom i kvalitetnom muzikom, serijama i filmovima, kvalitetnim emisiijama i dnevnim sadržajima.

Hype produkcija u svom jatu ima najveću muzičku balkansku zvezdu Acu Lukasa, ali i najveću zvezdu mlađe generacije Kiju Kockar. Hype je prva televizija koja je pokrenula novi trend na našem medijskom nebu, da popularne internet zvezde rade kao voditelji na televiziji, niko to pre Hajpa nije uradio.

Naša produkcija je zauzela visoko mesto u produkciji i snimanju muzičkih spotova koji se rade po najvišim svetskim standardima. Snimanje stikoma “Aviondžije” je Hype produkciju pozicionirao u sam vrh serijske i filmske produkcije. U pripremi su brojni projekti kada je reč o snimanju filmova i serija, a za samo nekoliko dana kreće snimanje serije i filma “Kafana na Balkanu”, kao i peta i šesta sezona serije “Aviondžije” i mnogi drugi projekti.

Organizacija najvećih koncerata je pokazatelj rada Hype produkcije, u ove dve godine održano je na desetine  koncerata u organizaciji Hype produkcije. 14. aprila.2022 godine, u Štark Areni organizaciju koncerta Ace Lukasa vodila je Hype produkcija. U pripremi su koncert Ace Lukasa koji je zakazan za 3. novembar. 2022 godine, kocert Miroslava Ilica zakazan za 10.decembar.2022 godine u Štark Areni, ali i drugi veliki koncerti o kojima će se tek pričati.

Gledaocima Hype televizije i čiaocima Hype portala, zahvaljujemo se na ukazanom poverenju uz obećanje da će Hype nastaviti svoj medijski put trasom koju je već zacrtao.

HVALA NA POVERENJU, VAŠ HYPE!