DA LI SI KRALJICA DRAME?

Nisi strpljiva, želiš sve odmah, ne zanima te šta drugi misle, kada se desi nešto neplanirano duriš se… To sve pomalo liči na… Već sada imate potencijal za ovu titulu, još ako ste neko ko pamti sitnice i sve situacije kada ste se osetile neugodno, nastavite da čitate tekst. Da zaključim već na početku, ako je drama tvoja svakodnevna aktivnost- ti si kraljice drame!

Foto: Flirt

Ako si osoba koja 80% vremena prevrće očima, dobro došla u klub!

I ovo naravno nije jedini znak koji ukazuje da si kraljica drame:

Naravno da te tuđi problemi interesuju više nego svoji. Što da ne? Tako si korisnija i možeš bar da posavetuješ osobu da reši problem.

Iskreno govoreći zaista preteruješ kada život nije na tvojoj strani, ali ko će se boriti za vas ako ne vi sami?

Ti nisi odgovorna za sve što ti se dešava u životu, naravno da je okruženje krivo.

Obozavaš kada si u centru pažnje i voliš kada te hvale i podržavaju.

Kada imaš loš dan ništa i niko ne može da te oraspoloži, čak i ako neko uspe to je kratkotrajno.

Šta kaže horoskop?

Neki horoskopski znakovi više se ističu od drugih, na primer, Lavice su kraljice drame. Obožavaju kada su u centru pažnje, žele i smatraju da zaslužuju samo najbolje. Odmah posle Lavice sledi Škorpija. Kada su Škorpije uzrujane i ljute to je znak za uzbunu. Strast joj je srednje ime, a poznata je i po upornosti. Kada žena Strelac počne dramatizovati to ne mora biti uvek povezano sa nečim negativnim. Što ne znači da vas, ako nije uzrujana, ne može povrediti  onim što izgovori.  Da bi ispunila zacrtano, reći će bilo šta samo da drugu osobu učini srećnom, bez obzira na to o čemu se radi, zato pokušajte da je urazumite kada krene da ,,beži” iz stvarnosti.