MODNA KATASTROFA: Blejk Lajvli je rizikovala kao retko ko do sad!

Sve mi imamo modne ispade, ali sva sreća nismo sve holivudske glumice pa naši stilski promašaji često prođu neopaženi, a ako ih neko primeti, vrlo brzo ih zaboravi.

Foto:Printscreen/Profimedia

Prosto neka garderoba treba da ostane tamo gde joj je i mesto, duboko zatrpana u ormanu sa svim krpicama iz 2010. za koje smo mislile da se baš dobro slažu.

Na primer sve one uske crne suknje rastegljivog pamuka i visokog struka, štikle sa preteranom platformom, farmerke sa niskim strukom i loše izvedene „cat eyes“ sa previše crne senke na očima.

Ali, Blejk Lajvli je izgleda odlučila da se ponovo prošeta ulicom uspomena pa se tako vrlo lepo obukla i uklopila boje da smo pomislile da je možda pošla da popije bambus na nekoj srednjoškolskoj žurci.

Pa Blejk šta ti bi?

Uska jarko roze haljina u kombinaciji sa preteranim crvenim štiklama sa velikom platformom i zlatnom štiklom, i crvena pismo torba.

Foto:Printscreen/Profimedia
Jednostavno, možda je i greh ovako obučen izaći na ulicu, i sigurno nismo to očekivale od prelepe glumice koja često ume da nas oduševi svojim stajlinzima na crvenom tepihu.

Ali izgleda da svi imamo žutu minutu i loše modne dane, samo što se mi provučemo, a Blejk će imati dosta fotografija svog crveno-roze izgleda da se dugo nad njima zamisli.

Možda bi i nekome pošlo za rukom da iznese ovako zahtevnu analognu kombinaciju, ali rizik je svakako prevelik, a ne želimo da svojim izgledom podsetimo sve prisutne na njihovu ružnu modnu prošlost (ili epizodu Gossip Girl-a).

Izvor: Stil