MADONA IZBACILA LJUBAVNIKA IZ KUĆE: 36 godina mlađi dečko dobio šut kartu! OVO je razlog!

Iako je njihova veza opstala duže nego što su mnogi predviđali, ipak nije bila ona za ceo život

Pevačica Madona i njen dečko, čuveni plesač Alamalik Vilijams odlučili su da prekinu vezu nakon četiri godine koje su proveli zajedno.

Madona (63) i Alamalik (28) bili su u vezi od 2018. godine, a upoznali su se na njenoj turneji gde je Vilijams bio deo plesne ekipe.

 

Instagram.com

Iako se u medijima spekulisalo da njihova veza neće dugo trajati, par je ostao zajedno četiri godine. Iako je razlika u godinama ogromna ovo nije bio razlog za raskid njihove veze.

Izvor blizak paru nedavno je ispričao da su tokom lokdauna Madona i Alamalik udaljili i “smučili” jedno drugome, jer su bili prinuđeni da po čitave dane provode zajedno.

Oboje su veoma brzo shvatili da će im biti veoma teško da prevaziđu sve razlike i stvari koje im ne prijaju, pa su se odlučili na raskid veze.

Američki mediji pišu da je Madona raskid potvrdila misterioznom porukom na Instagramu, kada je pomenula karmu i Boga.

– Karma kaže, kada neko u životu nije dobar za tebe, Bog će ga iznova i iznova koristiti da te povredi, sve dok ne skupiš snagu da ga ostaviš – napisala je kraljica popa.

Plesač se veoma brzo iselio iz doma pevačice.

Madona se nakon raskida posvetila privatnom, ali i poslovnom životu, a sa Ahlamalikom je ostala u prijateljskim odnosima.

– Ona vodi bogat društveni život i okružena je prijateljima i porodicom nakon raskida – rekao je izvor je za The Sun.

– Ona ima prepun raspored, radi na svom predstojećem biografskom filmu, novoj muzici i brine o svojoj porodici, stvari su se odvijale i prekidale sa Ahlamalikom neko vreme. Ima puno ljubavi, ali za sada su odlučili da se razdvoje – dodao je izvor.

Madona je u poslednje vreme uradila brojne estetske operacije, pa mnogi kažu da izgleda neprepoznatljivo.

 

IZVOR: Stil.Kurir/Hype Zena