ŽRTVA PORODIČNOG NASILJA: Džpni Dep tvrdi da ga je Amber Herd zlostavljala!

Završeno je svedočenje Džonija Depa u parnici koju je pokrenuo protiv bivše supruge Amber Herd. Na kraju svedočenja glumca je ispitivala njegova advokatica Kamila Vaskez, a iskaz je zaključio izjavom da je on bio žrtva porodičnog nasilja.

Foto:Printscreen/Profimedia

Advokatski tim glumca kao dokaz na sudu priložio je snimak na kome se Džoni Dep i Amber Herd žestoko svađaju.

“Reci celom svetu, Džoni, da si ti žrtva nasilja. Reci: Ja, muškarac, žrtva sam porodičnog nasilja”, govori Amber Džoniju na snimku.

“Šta ste odgovorili Amber na ovo što smo čuli?”, pitala ga je advokatica.

“Odgovorio sam da jesam”, zaključio je glumac.

Dep optužuje Herd da ga je fizički i psihički zlostavljala

Džoni Dep je proteklih dana na suđenju pokušao da dokaže da je on bio žrtva porodičnog nasilja, a ne njegova supruga. Dep između ostalog tvrdi da ga je Herd u žaru svađe pogodila staklenom flašom koja mu je odsekla deo prsta, te da ga je često fizički napadala.

Dep je na sud doneo snimak na kome Amber priznaje da ga je udarala.

“Šamarala sam te, nisam te udarala šakama. Nisi dobio udarce šakama, nego šamare. Ne znam koji su bili pokreti ruku, ali si dobro. Nisam te povredila. Prestani da budeš beba, Džoni”, govori besna Amber u snimku koji je Dep priložio kao dokaz.

Mnogi Depovi svedoci tvrde da ga je Herd zlostavljala, a njegov šef obezbeđenja doneo je fotografije za koje tvrdi da prikazuju Depove modrice nakon što ga je Amber udarala i na licu mu gasila cigaretu.

Izvor: HYPETV.RS