HOROSKOP ZA 7. APRIL: Saznajte koga čeka veliki uspeh i da li je proleće vaše godišnje doba!

Ovan

Foto:Printscreen

Ovaj dan je povoljan za završetak rada na velikom projektu. Danas ćete uspeti da sredite papirološki deo posla, odahnućete. Vaš odnos sa partnerom dobija na kvalitetu. Danas ćete doneti neke zajedničke planove sa partnerom. Nezadovoljstvo može preći u jedan vid depresivnsti.

 

Bik

 

Uspeh u poslovnoj saradnji postići će posebno oni Bikovi koji se bave uslužnim delatnostima i komunikacijama. Zračite posebnom privlačnošću, pa će te tako danas privlačiti upravo osobe koje vam kasnije mogu mnogo značiti. Upala plućne maramice. Čuvajte svoje zdravlje! Ne izlažite se nepotrebnim rizicima.

 

Blizanci

 

Možete dobiti odličnu poslovnu ponudu. Sledi važan razgovor, a uspeh će zavisiti od nivoa vašeg samopouzdanja i prezentacije. Idealan dan za razgovore sa partnerom. Donećete zajedno važnu odluku za vašu budućnost. Pad imuniteta, kao posledica velikog premora. Potrebni su vam vitamini, kroz voće i povrće.

 

Rak

 

Danas je akcenat na tome da odaberete pravu ekipu saradnika. Uspeh dana u potpunosti će zavisiti od čitavog vašeg tima saradnika. Zajedničko putovanje sa partnerom i dalja harmonizacije vašeg odnosa. Povremene vrtoglavice. Obratite se lekaru, kako biste utvrdili uzrok ove neprijatnosti, koja izaziva mučninu.

 

Lav

 

Danas ćete zračiti posebnim samopouzdanjem, tako da ćete uspeti da pokrenete novi krug poslovanja. Slobodni mogu da se nađu u dilemi što se tiče nove osobe koju su upoznali. Najbolje da sačekate da vam vreme sve pokaže. Kiselost želuca, obratite se gastroenterologu. Potrebna vam je odgovarajuća terapija.

 

Devica

 

Ukoliko želite nešto da promenite iz korena, ovo baš i nije najbolji trenutak. Dan vam donosi neočekivane prepreke i odlaganja. Obnavljanje veze sa osobom iz vaše prošlosti. Spremni ste za nastavak ljubavne priče. Gangrena zuba! Zbog straha nise reagovali na vreme, sada imate još veći problem.

 

Vaga

 

Vage koje vode privatni biznis, mogu da postignu poseban uspeh. Pred vama se otvara nova perspektiva saradnje sa poslovnim saradnicima iz inostranstva. Spremni ste da partneru priredite lepo iznenađenje, ojačaćete vezu. Prijao bi vam boravak na svežem vazduhu, lepo vreme omogućuje duže šetnje.

 

Škorpija

 

Komunikacija je prožeta napetom atmosferom. To može da vam trajno destabilizuje poslovne kontakte. Neočekivani troškovi. U vašem životu bi mogla da se pojavi jedna osoba sa kojom je moguć početak ozbiljne veze. Po pitanju zdravlja možete da očekujete manje probleme sa malaksalošću, niskim pritiskom i umorom.

 

Strelac

 

Komunikacija je prožeta napetom atmosferom. To može da vam trajno destabilizuje poslovne kontakte. Neočekivani troškovi. U vašem životu bi mogla da se pojavi jedna osoba sa kojom je moguć početak ozbiljne veze. Mogući su problemi sa upalnim i bolnim stanjima, povišenom temperaturom, virusima ili infekcijama koje se ne otkrivaju na prvi pogled.

 

Jarac

 

Imate veliki broj planova i poslovnih ideja, ali ovo nije pravi period za realizaciju vaših velikih ciljeva. Važno je da budete totalno iskrenii otvoreni prema partneru. Inače, može doći do nepoverenja i ljubomore. Bolovi u vratu. Problemi potiču od nepravilnog spavanja, možda treba da promenite jastuk.

 

Vodolija

 

Nestabilna situacija na poslu, preveliki broj obaveza i razne prepreke mogu obeležiti ovaj dan. Vaša pojačana nervoza odražava se na kompletnu atmosferu u vašem odnosu sa partnerom. Stabilizacija sledi u narednom periodu. Problemi sa depresijom, melanholijom i sličnim psihičkim i emotivnim stanjima.

 

Ribe

 

Učvrstili ste svoju poziciju, a prvi izgledi za napredovanje uslediće u bliskoj budućnosti. Važno je da se pridržavate plana. Niste zadovoljni partnerom u poslednje vreme. Potrudite se da o svemu otvoreno porazgovarate. Pospasni ste, umorni i kao u nekoj magli. Kulirajte uz neku opuštajuću muziku, zatvorenih očiju.

ZENA.HYPETV.RS